Go Black - Guidepad™ Avond Fietstocht

Deze fantastische reis door de spookachtige straten van Bangkok begint met het fietsen door de slaperige straatjes van de historische moslim buurt naar de eerste stop, het belastingskantoor anno 1900. Het belastingkantoor ligt aan de rivier en is een prachtige plek om foto’s te maken.

Vanaf hier gaan we verder en volgen de instructies op het scherm. We naar het noorden van de stad door de kleine steegjes in het labyrinth van Chinatown. Wanneer de zon ondergaat wordt Chinatown donker en spannend, op elke hoek van de straat vindt u een tempel. Er zijn veel legenden en mysterieuze verhalen rondom Chinatown, dit zult u ervaren als u in de avond door Chinatown fietst.

Nadat u de atmosfeer heef geproefd van Chinatown steekt u met de pond over de machtige Chao Phraya rivier. De reis vervolgd zich naar de historische oude hoofdstad Thonburi. Eenmaal hier, ervaart u de culturen van de rivier en bent u getuige van een fantastische zonsondergang.

De historische hoofdstad is bekend om haar tempels waaronder de Wat Kalaynamitr, Wat Prayoon and Wat Aroon tempel. Overdag zijn de tempels mooi, maar in de avond zult u dit als schitterend ervaren. U maakt kennis met de bloemen en de groente markten, u fietst er dwars doorheen.
Nadat u alles heeft gezien steekt u met de pond de rivier over. Al snel komt U aan bij de liggende Buddha bij Wat Arun. De Buddha slaapt maar u kunt een kijkje nemen achter de schermen om dit prachtige belichte gebouw te zien. Vanaf de rivier kunt u het Grand Palace bekijken, een mogelijkheid om mooie foto’s te nemen.

Omdat u zonder gids bent kunt u de tour zo snel of langzaam maken als u wilt. Stop wanneer u wilt. De tablet kent geen haast en met een reserve batterij raakt de lol nooit op!

Na deze ervaring is het een korte reis terug naar het hoofdkantoor. Eenmaal terug bij Go Bicycle Tours is het mogelijk om na te praten over de ervaring die u heeft opgedaan. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje.

Let op! U bent niet verzekerd als u zonder gids fietst. Wilt u alsnog een verzekering afsluiten dan kan dit tegen een betaling van 50 Baht per persoon

Go Bangkok tours, Bangkok tour information
 • Price
  ฿300 Huur per persoon voor de fiets
  ฿200 Guidepad Tablet huur per boeking.
 • Time
  Fiets en Tablet ophalen om 5.00pm
  Fiets en Tablet terug niet later dan 9.30PM
 • Distance
  17km
 • Difficulty

  4-stars---Go-Bangkok-tours

 • Start and Finish
  Go HQ
 • Tour FAQ
  Click Here
 • Tour Includes

  Gegarandeerd de weg kwijt en/ of in de war raken

  7 inch Tablet met route info

  Versleten banden na afloop

  Gezelligheid met Thai ‘Sanook’

  Geen vervelende Gids. DIY

  Zonnebrand (mocht het niet regenen) voor 6PM

  Fles water aan het begin van de adventure

  Helm/ Laser Lights/ Safety Jas/ Fietstas groot of klein.

  City or Mountain bike

 • Your Preparation

  • Goed te pas zijn
  • Relaxed blijven mocht je zoek raken
  • Een fietsbel kunnen bedienen
  • Android knowledge

  With that said we will take care of the rest.


Book Now

Can't read the above security code? Refresh

Zodra U verzenden indrukt bent U het eens met Go Fietsen Bangkok Algemene voornamen

Powered by ARForms   (Unlicensed)