Ontdek het verleden, ervaar het huidige en toekomstig Asia met een geweldige fietstocht door het historische Chinatown in Bangkok.
Geniet van het geluid, de kleuren en de geuren die u zult ervaren terwijl u door de smalle straatjes van Chinatown fiets.
In de Chinese cultuur betekent de kleur rood geluk. Gedurende deze tocht is het geluk aan uw kant, uw zult Chinatown samen ervaren met onze uitstekende gidsen. Chinatown is en blijft verbazingwekkend.

Tijdens deze fietstocht (gehele dag) kunt u de verborgen maar ook de beroemde tempels van Bangkok bekijken. Een aantal van deze tempels is voor reizigers door middel van de normale vervoersmiddelen bijna niet te vinden.
Architectuur en historie komen samen tijdens deze fietstocht.
In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boedha beelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te laten zien en te ervaren.

Go Black – Avond tocht in Bangkok
Na zonsondergang ervaart u de bijzondere atmosfeer van Bangkok.
Om 17.00 uur start u met de fietstocht, u zult Bangkok ervaren als nooit te voren.
De avondmarkten gaan open, het nachtleven komt op gang.  Het fiets avontuur verandert in een reis door de verlichte straten van Bangkok in al zijn pracht en praal.
De verlichte tempels geven u de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken.