'Go Gold' - Guidepad™ Bangkok GPS Tempel Tour

De Go “Gold” GPS tour neemt je mee door de mooie historische moslim buurt naar de eerste stop van de dag aan de rivier, Bangkoks eerste belastingkantoor anno 1900. Dit was voor de oude goederen schepen de eerste stop in Bangkok, een perfecte plek om te starten met de fietstour.

Van hier uit gaan we naar het noorden van de stad, de instructies op de tablet navigeert u door het labyrinth van de kleine steegjes van Chinatown. In Chinatown ervaart u hoe de Chinezen leven, wonen en werken. Een gezellige chaos!

Na Chinatown neemt de GPS u mee naar het historische stadsgedeelte Phra Nakon waar u fietst langs de Grand Palace, Sanam Luang Gardens, the Giant Swing, Golden Mount Temple, Loha Prasat en zoveel meer. Nog een kijkje nemen in de Thaise gevangenis museum? Dat kan! Deze tour kent geen haast omdat u de baas bent.

U fietst verder naar de pond en steekt de machtige Chaopraya rivier over naar de oude hoofdstad Thonburi. Hier zult u de relaxte kant van Bangkok ervaren waaronder de Princess Mother Park gardens, Wat Aroon tempel, Wat Prayoon en Wat Kalayanamitr. Culturele tempels die ooit in de oude hoofdstad stonden, dit mag u niet missen.

Nadat u de laatste tempel heeft bezocht is het tijd om de GPS tour te beëindigen, u neemt de pond terug naar het hoofdkantoor.
Eenmaal terug bij Go Bicycle Tours is het mogelijk om na te praten over de ervaring die u heeft opgedaan. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje.

Deze tour is de langste tour die wij aanbieden en biedt meer uitdagingen dan de Go Guidepad “Red Tour”. Maar met voldoende stopplaatsen en de mogelijkheid om de tocht zo snel of langzaam te maken zoals u zelf wenst, is deze tour geschikt voor alle leeftijden.

Let op! U bent niet verzekerd als u zonder gids fietst. Wilt u alsnog een verzekering afsluiten dan kan dit tegen een betaling van 50 Baht per persoon.

Go Bangkok tours, Bangkok tour information
 • Price
  ฿300 per fiets/ per person
  ฿200 Guidepad(Tablet) per boeking/ groep
 • Time
  Vanaf 8.am 's ochtends
 • Distance
  28km
 • Difficulty

  4-stars---Go-Bangkok-tours

 • Start and Finish
  Go HQ
 • Tour FAQ
  Click Here
 • Tour Includes

  Af en toe de weg kwijt en verdwalen

  7 Inch Tablet met route informatie

  Versleten banden na afloop

  Volop gezelligheid

  Geen vervelende gids. DIY

  Lekker bruin worden (mocht het niet regenen)

  Nat worden als de zon er niet is (zweten of regen)

  Gratis fles water aan het begin van het avontuur

  Helm/ Slot/ Fietstas

  City of Mountain bike

 • Your Preparation

  Goed te pas zijn

  Lekker relaxed blijven mocht je de weg kwijt zijn

  Know-How hoe je een fietsbel bedient

  Android kennis

  En met dat zorgen wij voor de rest.


Book Now

Can't read the above security code? Refresh

Zodra U verzenden indrukt bent U het eens met Go Fietsen Bangkok Algemene voornamen

Powered by ARForms   (Unlicensed)