Go Red - Guidepad™ Bangkok Culturele Tour

De Go Red GPS- Tablet tour start via de mooie historische moslim buurt naar Bangkoks eerste belastingkantoor anno 1900, hier is de eerste stop direct aan de rivier. Dit punt was voor de oude goederen schepen de eerste stop in Bangkok, een perfecte plek om te starten met de fietstour.

De GPS-Tablet brengt u van hieruit naar Chinatown, u fiets door leuke en gezellige buurtjes, smalle straatjes en het alledaagse leven van de Thaise mensen.

Na Chinatown stapt u op de pond en steekt u de machtige rivier Chao Phraya over. De reis gaat naar het Princess Mother Memorial Park waar u kunt genieten van de tuinen en de bloemenmarkten. Daarna bezoekt u Wat Aroon tempel, Wat Prayoon en Wat Kalayanamitr. Culturele tempels die ooit in de oude hoofdstad Thonburi stonden, dit mag u niet missen.

Nadat u de cultuur tot u heeft genomen, stapt u opnieuw op de pond voor een relaxed uitzicht over Bangkok vanaf de rivier.
Omdat u zonder gids bent kunt u de tocht zo snel of langzaam maken als u wilt, de tocht is relatief makkelijk en daarom geschikt voor alle leeftijden. Stop wanneer u het leuk vindt. De tablet kent geen haast en met een reserve batterij raakt de lol nooit op!

Eenmaal terug bij Go Bicycle Tours is het mogelijk om na te praten over de ervaring die u heeft opgedaan. Heerlijk relaxen onder het genot van een gratis frisdrankje, of tegen een kleine vergoeding een lekker koud biertje.

Let op! U bent niet verzekerd als u zonder gids fietst. Wilt u alsnog een verzekering afsluiten dan kan dit tegen een betaling van 50 Baht per persoon.

Go Bangkok tours, Bangkok tour information
 • Price
  ฿300 fietshuur per persoon
  ฿200 Guidepad huur per boeking
 • Time
  Dagelijks vanaf 8.am
 • Distance
  17km
 • Difficulty

  4-stars---Go-Bangkok-tours

 • Start and Finish
  Go HQ
 • Tour FAQ
  Click Here
 • Tour Includes

  Gegarandeerd de weg kwijt of in de war

  7 inch Tablet met route info

  Genoeg versleten banden na de tijd

  Heaps of Fun

  Geen vervelende Gids. DIY

  Lekker bruin (als het niet regent)

  Fles water mee voor het avontuur begint

  Helm/ Slot/ Grote of kleine fietstas

  City or Mountain bike

 • Your Preparation

  Goed te pas zijn

  Blijf relaxed onder alle omstandigheden

  Weten hoe een fietsbel werkt

  Android knowledge

  With that said we will take care of the rest.


Book Now

Can't read the above security code? Refresh

Zodra U verzenden indrukt bent U het eens met Go Fietsen Bangkok Algemene voornamen

Powered by ARForms   (Unlicensed)